Over Ons

Vinden en Verbinden is een initiatief van de Zorgkring.
De Zorgkring ondersteunt zelfstandige zorgaanbieders zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn; het verlenen van kwalitatief hoogstaande zorg.

Dit doet de Zorgkring door het vinden, verbinden en versterken van kleinschalige zorg. In deze tijd van verandering ziet de Zorgkring kansen en mogelijkheden voor kleinschalige, zelfstandige zorgaanbieders. Deze groep zorgaanbieders ongeschonden door de transitie helpen is het primaire doel van de Zorgkring. Want kleinschalige zorg is kwalitatief hoogstaand, veelal specialistisch en daarmee een goed alternatief voor traditionele, grote zorgaanbieders. Het is daarom voor ons van belang dat deze groep de zorg kan blijven leveren waarin zij gespecialiseerd zijn.

Voor opdrachtgevers is het daarom belangrijk dat kleinschalige zorgaanbieders vindbaar zijn. De Zorgkring heeft daarom dit online platform gecreëerd waar zorgvraag en –aanbod samenkomen. Deze online ‘zorgmarktplaats’ Vinden en Verbinden geeft inzicht in het kleinschalige zorg- en welzijnsaanbod binnen de regio. Hierdoor is het gemakkelijker om daadwerkelijk in contact te komen met zorgaanbieders en zijn de lijnen tussen zorgaanbieders en opdrachtgevers korter.

De mogelijkheden die de Zorgkring biedt dragen verder ook bij aan het versterken van de zorgaanbieders die zijn aangesloten. Bijvoorbeeld door zelfstandigen met elkaar te verbinden en regelmatig bijeenkomsten te organiseren waarbij kennis kan worden uitgewisseld en netwerken centraal staat. Zo proberen wij eerlijke kansen te creëren voor kleinschalige, zelfstandige zorg.

Ben jij een kleinschalige zorgaanbieder en wil je ook deelnemen aan de Zorgkring? Ga dan snel naar onze website voor meer informatie.www.dezorgkring.com